Where is the menu?

All public release bug reports or requests for help, large and small, go in here.
Sandern
Developer
Posts: 1984
Joined: Thu Nov 22, 2007 6:58 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Where is the menu?

Post by Sandern » Thu Feb 19, 2015 10:18 pm

hexeric wrote:AMD Radeon HD 6970M
That should be supported without problem. But maybe you have a dual gpu in your laptop?

Joey
Posts: 4
Joined: Sat Feb 21, 2015 11:05 am

Re: Where is the menu?

Post by Joey » Sat Feb 21, 2015 11:12 am

Guys , i am having the same problem. I re-installed 3 times , got alien swarm and met all system requirements, but nothing works. There is a menu yes , but the only button i can press is quit and that swarm keeper map. I observed closely and there is this dark bar that keeps me from pressing Online , Offline and Settings.

User avatar
Mr. Darkness
Developer
Posts: 462
Joined: Thu Dec 11, 2014 11:50 pm

Re: Where is the menu?

Post by Mr. Darkness » Sat Feb 21, 2015 12:23 pm

Joey wrote:Guys , i am having the same problem. I re-installed 3 times , got alien swarm and met all system requirements, but nothing works. There is a menu yes , but the only button i can press is quit and that swarm keeper map. I observed closely and there is this dark bar that keeps me from pressing Online , Offline and Settings.
Could you provide us with a screen shot?
Mr. Darkness: fucking game
Sandern: yeah, game sucks
Mr. Darkness: ya, the devs must be some total twats
Mr. Darkness: Who even names a game like that
Mr. Darkness: "Lambda Wars"
Mr. Darkness: fucking pathetic
Mr. Darkness: right?
Sandern: yes

Joey
Posts: 4
Joined: Sat Feb 21, 2015 11:05 am

Re: Where is the menu?

Post by Joey » Sun Feb 22, 2015 11:55 am

I keep trying to post it and compressed it a bunch of times. but its too big.

Sandern
Developer
Posts: 1984
Joined: Thu Nov 22, 2007 6:58 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Where is the menu?

Post by Sandern » Sun Feb 22, 2015 12:40 pm

Joey wrote:I keep trying to post it and compressed it a bunch of times. but its too big.
Link to Steam screenshots? Maybe you can tell us what resolution you are using?

Joey
Posts: 4
Joined: Sat Feb 21, 2015 11:05 am

Re: Where is the menu?

Post by Joey » Sun Feb 22, 2015 3:20 pm

Sandern wrote:
Joey wrote:I keep trying to post it and compressed it a bunch of times. but its too big.
Link to Steam screenshots? Maybe you can tell us what resolution you are using?
I got the link right here http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =397151201

hexeric
Posts: 6
Joined: Thu Feb 19, 2015 2:28 pm

Re: Where is the menu?

Post by hexeric » Sun Feb 22, 2015 4:34 pm

well and i only see "lambda wars" no white buttons nor steam pic on the right.

Sandern
Developer
Posts: 1984
Joined: Thu Nov 22, 2007 6:58 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Where is the menu?

Post by Sandern » Sun Feb 22, 2015 5:41 pm

hexeric wrote:well and i only see "lambda wars" no white buttons nor steam pic on the right.
Yeah, that seems like a different issue. Do you know your laptop model? Then I can look into the "ShaderAPIDX8::CreateD3DTexture" error and add a fallback for a supported version (your laptop likely has a second integrated gpu and it didn't switch to the dedicated gpu (yet) at game start).
Joey wrote:
Sandern wrote:
Joey wrote:I keep trying to post it and compressed it a bunch of times. but its too big.
Link to Steam screenshots? Maybe you can tell us what resolution you are using?
I got the link right here http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =397151201
Can you start the game with "-console" launch parameter (https://support.steampowered.com/kb_art ... -JWMT-2947)? Your menu seems to load, but some other issue seems to prevent it from loading correctly. Please paste bin the contents of the console here.

Joey
Posts: 4
Joined: Sat Feb 21, 2015 11:05 am

Re: Where is the menu?

Post by Joey » Tue Feb 24, 2015 1:26 pm

Sandern, can i just put the code here or do i have to put it in pastebin?

Code: Select all

NET_GetBindAddresses found 192.168.1.7: 'Realtek PCIe GBE Family Controller'
Opened Steam Socket NS_SERVER ( virtual port 27015 ) : listen socket handle( 1 )
Opened Steam Socket NS_CLIENT ( virtual port 27005 ) : listen socket handle( 65538 )
Network: IP 192.168.1.7, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
Parent cvar in client.dll not allowed (rr_debugresponseconcept)
Parent cvar in client.dll not allowed (rr_dumpresponses)
Parent cvar in client.dll not allowed (rr_debugrule)
Parent cvar in client.dll not allowed (rr_debugresponses)
WARNING: unable to link rr_debugresponseconcept_exclude and rr_debugresponseconcept_exclude because one or more is a ConCommand.
WARNING: unable to link rr_reloadresponsesystems and rr_reloadresponsesystems because one or more is a ConCommand.
Parent cvar in client.dll not allowed (wars_vehicle_yaw_adjustment)
SERVER: Initialized Python... (1.136179 seconds)
maxplayers set to 32
Steam config directory: D:\Steam\steamapps\common\Lambda Wars\platform\config
No split screen config file 'splitscreen_config.txt', using defaults
--- Missing Vgui material vgui/TitleBarIcon
--- Missing Vgui material vgui/TitleBarDisabledIcon
CLIENT: Initialized Python... (1.121951 seconds)
The engine doesn't recognize your GPU to support SM3.0, running deferred anyway...
Unknown command "hotkeysystem"
Executing python/autorun_once//gamepackages.py
Parent cvar in server.dll not allowed (ai_inhibit_spawners)
Executing python/autorun_once//srcdsdev.py
Executing python/autorun_once//wars_init.py
Executing python/autorun_once//gamepackages.py
Executing python/autorun_once//srcdsdev.py
Executing python/autorun_once//wars_init.py
--- Missing Vgui material console/startup_loading
Traceback (most recent call last):
  File "python\srclib\cef.py", line 223, in OnLoadEnd
  File "python\srclib\cef.py", line 288, in AddElement
  File "python\srclib\cef.py", line 379, in LoadCode
  File "python/Lib\encodings\cp1252.py", line 23, in decode
UnicodeDecodeError: 'charmap' codec can't decode byte 0x90 in position 204534: character maps to <undefined>
Traceback (most recent call last):
  File "python\menu\mainmenu.py", line 153, in OnLoadEnd
UnicodeDecodeError: 'utf-8' codec can't decode byte 0xdd in position 1: invalid continuation byte
11607 local://localhost/ui/menu/js/lib/angular/angular.js: SyntaxError: Unexpected identifier
    at eval (native)
    at local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:2:2616
    at Function.n.extend.globalEval (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:2:2627)
    at n.fn.extend.domManip (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:3:22567)
    at n.fn.extend.append (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:3:20028)
    at null.<anonymous> (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:3:21559)
    at n.access (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:3:2903)
    at n.fn.extend.html (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:3:21144)
    at link (local://localhost/ui/menu/js/lib/angular/angular-route.js:969:16)
    at invokeLinkFn (local://localhost/ui/menu/js/lib/angular/angular.js:8219:9)

Sandern
Developer
Posts: 1984
Joined: Thu Nov 22, 2007 6:58 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Where is the menu?

Post by Sandern » Tue Feb 24, 2015 5:20 pm

Joey wrote:Sandern, can i just put the code here or do i have to put it in pastebin?

Code: Select all

NET_GetBindAddresses found 192.168.1.7: 'Realtek PCIe GBE Family Controller'
Opened Steam Socket NS_SERVER ( virtual port 27015 ) : listen socket handle( 1 )
Opened Steam Socket NS_CLIENT ( virtual port 27005 ) : listen socket handle( 65538 )
Network: IP 192.168.1.7, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
Parent cvar in client.dll not allowed (rr_debugresponseconcept)
Parent cvar in client.dll not allowed (rr_dumpresponses)
Parent cvar in client.dll not allowed (rr_debugrule)
Parent cvar in client.dll not allowed (rr_debugresponses)
WARNING: unable to link rr_debugresponseconcept_exclude and rr_debugresponseconcept_exclude because one or more is a ConCommand.
WARNING: unable to link rr_reloadresponsesystems and rr_reloadresponsesystems because one or more is a ConCommand.
Parent cvar in client.dll not allowed (wars_vehicle_yaw_adjustment)
SERVER: Initialized Python... (1.136179 seconds)
maxplayers set to 32
Steam config directory: D:\Steam\steamapps\common\Lambda Wars\platform\config
No split screen config file 'splitscreen_config.txt', using defaults
--- Missing Vgui material vgui/TitleBarIcon
--- Missing Vgui material vgui/TitleBarDisabledIcon
CLIENT: Initialized Python... (1.121951 seconds)
The engine doesn't recognize your GPU to support SM3.0, running deferred anyway...
Unknown command "hotkeysystem"
Executing python/autorun_once//gamepackages.py
Parent cvar in server.dll not allowed (ai_inhibit_spawners)
Executing python/autorun_once//srcdsdev.py
Executing python/autorun_once//wars_init.py
Executing python/autorun_once//gamepackages.py
Executing python/autorun_once//srcdsdev.py
Executing python/autorun_once//wars_init.py
--- Missing Vgui material console/startup_loading
Traceback (most recent call last):
  File "python\srclib\cef.py", line 223, in OnLoadEnd
  File "python\srclib\cef.py", line 288, in AddElement
  File "python\srclib\cef.py", line 379, in LoadCode
  File "python/Lib\encodings\cp1252.py", line 23, in decode
UnicodeDecodeError: 'charmap' codec can't decode byte 0x90 in position 204534: character maps to <undefined>
Traceback (most recent call last):
  File "python\menu\mainmenu.py", line 153, in OnLoadEnd
UnicodeDecodeError: 'utf-8' codec can't decode byte 0xdd in position 1: invalid continuation byte
11607 local://localhost/ui/menu/js/lib/angular/angular.js: SyntaxError: Unexpected identifier
    at eval (native)
    at local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:2:2616
    at Function.n.extend.globalEval (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:2:2627)
    at n.fn.extend.domManip (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:3:22567)
    at n.fn.extend.append (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:3:20028)
    at null.<anonymous> (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:3:21559)
    at n.access (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:3:2903)
    at n.fn.extend.html (local://localhost/ui/menu/js/lib/jquery-1.11.0.min.js:3:21144)
    at link (local://localhost/ui/menu/js/lib/angular/angular-route.js:969:16)
    at invokeLinkFn (local://localhost/ui/menu/js/lib/angular/angular.js:8219:9)
Yeah, that's fine. Just to be sure, you tried validating the game cache, right? https://support.steampowered.com/kb_art ... -QEUH-3335

Do you know the path to your Steam folder and what Steam language is used?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest