Bug Thread Developer build

All public release bug reports or requests for help, large and small, go in here.
User avatar
HEVcrab
Posts: 269
Joined: Thu Nov 08, 2012 7:29 am

Re: Bug Thread Developer build

Post by HEVcrab » Wed Apr 03, 2013 5:37 pm

After recent changes, some more bugs appeared:

1) Combine response to order/ability sounds of units are not played (response to move order, manhack deployment etc.)

2) In rebel HUD, the effect of autocast buttons 'on' state is grey, not HL2 yellow-orange. For combine HUD, the effect is blue.
Testers gonna test.

User avatar
ProgSys
Developer
Posts: 230
Joined: Mon Dec 17, 2012 10:24 pm

Re: Bug Thread Developer build

Post by ProgSys » Wed Apr 03, 2013 6:50 pm

HEVcrab wrote: 2) In rebel HUD, the effect of autocast buttons 'on' state is grey, not HL2 yellow-orange. For combine HUD, the effect is blue.
I am just trying stuff out, i dont realy have a good idear for the rebel autocast buttons. So if someone has a good idea, i want to hear it :mrgreen:

User avatar
HEVcrab
Posts: 269
Joined: Thu Nov 08, 2012 7:29 am

Re: Bug Thread Developer build

Post by HEVcrab » Wed Apr 03, 2013 6:54 pm

ProgSys wrote: I am just trying stuff out, i dont realy have a good idear for the rebel autocast buttons. So if someone has a good idea, i want to hear it :mrgreen:
Well, the Combine effect is blue and rotating clockwise, let the Rebel effect be yellow and rotating counter-clockwise))
Testers gonna test.

User avatar
ProgSys
Developer
Posts: 230
Joined: Mon Dec 17, 2012 10:24 pm

Re: Bug Thread Developer build

Post by ProgSys » Wed Apr 03, 2013 7:05 pm

Don't know, feels a bit cheap :P

User avatar
HEVcrab
Posts: 269
Joined: Thu Nov 08, 2012 7:29 am

Re: Bug Thread Developer build

Post by HEVcrab » Wed Apr 03, 2013 7:36 pm

ProgSys wrote:Don't know, feels a bit cheap :P
You already made the rebel effect team-colored, but removed the color now. Why? It looked OK, both the shape and the color.
Testers gonna test.

User avatar
ProgSys
Developer
Posts: 230
Joined: Mon Dec 17, 2012 10:24 pm

Re: Bug Thread Developer build

Post by ProgSys » Wed Apr 03, 2013 8:37 pm

HEVcrab wrote: Why?
Serveral people sad, they want the color to be white. So I made it white to test out how it would look. Maybe i change it back, I am still thinking.

User avatar
HEVcrab
Posts: 269
Joined: Thu Nov 08, 2012 7:29 am

Re: Bug Thread Developer build

Post by HEVcrab » Mon Apr 08, 2013 6:35 pm

Sandern wrote:Reverted CEF Library to an older version to hopefully fix a crashing issue for some users.
This worked partially) I don't have to Ctrl+Alt+Del, but that Windows incorrect shutdown popup persists (it's not the case of Alien Swarm).
Testers gonna test.

Sandern
Developer
Posts: 1984
Joined: Thu Nov 22, 2007 6:58 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Bug Thread Developer build

Post by Sandern » Mon Apr 08, 2013 6:40 pm

HEVcrab wrote:
Sandern wrote:Reverted CEF Library to an older version to hopefully fix a crashing issue for some users.
This worked partially) I don't have to Ctrl+Alt+Del, but that Windows incorrect shutdown popup persists (it's not the case of Alien Swarm).
What are you talking about? It was a fix for somehow for who the game would crash after about ~45 seconds.

User avatar
HEVcrab
Posts: 269
Joined: Thu Nov 08, 2012 7:29 am

Re: Bug Thread Developer build

Post by HEVcrab » Mon Apr 08, 2013 6:50 pm

Ah, I thought you meant an incorrect shutdown on exit.
Testers gonna test.

User avatar
Yurtex
Posts: 65
Joined: Wed Jun 24, 2009 4:30 pm

Re: Bug Thread Developer build

Post by Yurtex » Mon Apr 08, 2013 9:11 pm

HEVcrab wrote:Ah, I thought you meant an incorrect shutdown on exit.
Yea confirm this bug too.

User avatar
HEVcrab
Posts: 269
Joined: Thu Nov 08, 2012 7:29 am

Re: Bug Thread Developer build

Post by HEVcrab » Wed Apr 10, 2013 6:58 pm

Yurtex wrote:
HEVcrab wrote:Ah, I thought you meant an incorrect shutdown on exit.
Yea confirm this bug too.
UPD: for me it persists, I still have to Ctrl-Alt-Del sometimes when it hangs, and in the end I get the incorrect shutdown message either way.
Testers gonna test.

User avatar
HEVcrab
Posts: 269
Joined: Thu Nov 08, 2012 7:29 am

Re: Bug Thread Developer build

Post by HEVcrab » Wed Apr 10, 2013 7:07 pm

More bugs noticed in some 1v1 and 3-player FFA matches with Pandango and Sergeant_Toni:

1) Soldiers got confused when targeting the armory and tried to enter it, so my units faced Pandango's soldiers stuck in Toni's armory and defending it from me, how weird))

2) That armory placed around the power generator) Toni, you placed the armory on the PG, as I understood...

3) The bug once reported by Nqss, afair...Was playing as combine, then a spectator joined (on hlw_forest) and HUD changed to rebel one)
Attachments
epic weirdness).jpg
epic weirdness).jpg (241.61 KiB) Viewed 2528 times
Testers gonna test.

Sandern
Developer
Posts: 1984
Joined: Thu Nov 22, 2007 6:58 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Bug Thread Developer build

Post by Sandern » Thu Apr 11, 2013 6:37 pm

HEVcrab wrote: 3) The bug once reported by Nqss, afair...Was playing as combine, then a spectator joined (on hlw_forest) and HUD changed to rebel one)
This should be fixed now.

User avatar
HEVcrab
Posts: 269
Joined: Thu Nov 08, 2012 7:29 am

Re: Bug Thread Developer build

Post by HEVcrab » Mon Apr 15, 2013 7:24 pm

Some minor bugs:

1) If a unit is ordered to do a weapon upgrade (SMG for metrocop/shotgun and AR2 for rebel or soldier) but the upgrade cannot be done (requirements not fulfilled/insufficient resources etc.), the upgrade sound is played despite the upgrade fails.

2) The power cell plays the lightning particle effect when not constructed yet (logically, the effect should begin when the cell begins functioning).

3) (not a bug report, but a suggestion related to 1)

When combine elite/rebel veterans are switching weapons, the respective sounds (equipping shotgun/AR2, like the soldier upgrade ones) had better be played, they're really in place here as a sonic response to the player's command.
Testers gonna test.

User avatar
HEVcrab
Posts: 269
Joined: Thu Nov 08, 2012 7:29 am

Re: Bug Thread Developer build

Post by HEVcrab » Thu Apr 18, 2013 5:26 pm

The mod crashes when playing Overrun as Combine against either antlions or zombies on or_crashed at the start of 8th wave.
When playing as Rebel faction, the crash doesn't occur. On other maps, I don't experience this even for Combine.
Testers gonna test.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests